Deshidratorul BioFuture

Deshidratorul Biofuture este un uscător care imită uscarea naturală și care nu necesită tratarea produselor. Atfel se obține o uscare eficientă și păstrare pe termen lung! Dacă vrei să știi cum sunt produse „uneltele” care ajută producătorii locali să îți ofere cele mai calitative produse, citește în continuare.

Deshidratorul Biofuture este recunoscut pentru caracteristicile sale, eficiența uscării și calitatea produselor obținute.
Aceste uscătoare sunt realizate integral în România. Totuși, există mai multe tipuri de deshidratoare. Însă principiul de funcționare este același. Uscarea lentă și în profunzime, care imită procesul natural. Printre fructele care se pot usca se găsesc și: pepene, banană, măr, prune, pere, căpșuni sau zmeură. De asemenea, și legumele vin într-o gamă largă: ardei, roșii, dovlecei, cartofi sau ceapă.

Fructele și legumele deshidratate își păstrează toate proprietățile, vitaminele și mineralele esențiale, uscarea lor fiind singura metodă igienică și convenabilă de conservare. Acestea pot fi păstrate în recipiente de sticlă sau de carton, fie în ambalajul original. Se pot consuma până la 6 luni de la achiziție și sunt excelente servite alături de lapte și iaurt vegetal, dar și în diverse preparate sau prăjituri. Îți lăsăm aici câteva idei de pe blogul nostru Bakeaway, unde vei descoperi rețete precum cele de batoane proteice sau cheesecake vegan cu măr în care poți include și fructele deshidratate.

Mai jos îți lăsăm un video explicativ ca să înțelegi mai bine procesul, iar cu un simplu click aici poți comanda o varietate de produse deshidratate de la producătorul nostru local, Grădina Bucuriei.

Enjoy this cool video: