Hey, it’s Vegaway!

Eu sunt Irina și mă bucură curiozitatea ta!

Începând cu anul 2000, am renunțat să mănânc carne și am ales să devin vegetariană. Fiind la o vârstă relativ fragedă, această trecere nu a fost foarte grea și într-un timp destul de scurt am reușit să adopt acest nou stil de viață, fără să mai simt nevoia de a consuma carne. În ultimii ani, am început să devin pe zi ce trece mai interesată de produse care să fie pe gustul meu și care să îmi și asigure, în același timp, o alimentație completă și echilibrată. Din păcate, am început să resimt un oarecare sentiment de frustrare, construit de-a lungul timpului, din cauza lipsei de diversitate în ceea ce privește alimentele și produsele vegetariene și inclusiv din cauza efortului de a ajunge la ele.

Totul a început de la o dorință proprie și eram convinsă că mai mulți oameni, cu siguranță, au aceasta dorință, cel puțin cei cu experiențe asemănătoare – dorința de a avea “de unde alege” și să fie multe și eventual toate la un loc. Apoi, dorința s-a transformat într-un gând recurent, iar acesta a generat, inevitabil, discuții pe această temă cu cei apropiați mie. În cele din urmă, imaginația m-a condus către acest concept – Vegaway! Dragul nostru Vegaway.

Noi suntem o echipă de oameni care au ales să fie Prieteni cu draga noastră Natură, așa cum și ea a fost mereu, fără niciun interes ascuns, prietena noastră cea mai bună. De ce? Pentru că este răbdătoare cu noi și ne oferă TOT ce avem nevoie. Pe site-ul nostru vei găsi, momentan, trei categorii diferite: Piața Altfel, Legume și Fructe, Prăvălia cu de Toate. În fiecare categorie vei găsi produse pentru toate poftele tale, dar mai interesant de atât este faptul că orice dorești, din orice categorie, le poți avea pe toate dintr-o singură comandă.

De ce am ales să fiu vegetariană? Pentru că atunci când știi să îți asculți corpul, el îți va transmite negreșit ce anume are nevoie, iar eu am decis să îl ascult. De ce? Pentru că el face totul pentru mine.

De ce Vegaway? Pentru că mi-am dorit să încurajez pe oricine vrea să încerce același lucru, dar poate a întâmpinat dificultăți care l-au descurajat.

Sunt atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu tine despre acest subiect, dar cine știe, poate ne vom cunoaște la unul dintre evenimentele Piața Altfel, împreună cu toți producătorii pieței și produsele lor delicioase.

Stai cu ochii pe Vegaway.ro, pentru că noi mereu pregătim surprize pentru tine!