CajuBlue – alternativă la brânza cu mucegai

29.00 lei

130g

Detalii Livrare / Ridicare:

SÂMBĂTĂ 28 NOiEMBRiE - str. Liveni nr. 15 (orele 11-15)

Ultima Comandă:

ViNERi 27 NOiEMBRiE ora 20:02

Producător:VEGAN GOURMET
Distribuie

Descriere

CajuBlue – alternativă Vegan Gourmet la brânza cu mucegai 


Pregătiți-vă papilele gustative pentru o experiență deosebită, dată de gustul puternic și inconfundabil al acestei specialități vegane.
CajuBlue se naște dintr-o rețetă inspirată din tehnici tradiționale de fermentare și maturare. Datorită mucegaiului nobil (Roquefort) această brânză de caju  dobândește o savoare unică ce nu te va lăsa indiferent.

CajuBlue – perfectă pentru a complementa orice platou. Produs de o calitate superioara.

Ingrediente: nuci de caju, apă, unt de cocos, culturi vegane de fermentare, sare roz de Himalaya, penicillium roqueforti.

Alergeni: nuci și derivate din nuci

A se păstra la frigider, la temperaturi 2-4 grade celsius.
A se consuma în 4-5 zile de la deschiderea ambalajului.
Acest produs este organic, se maturează în timp, textura și mirosul se modifică constant, aroma rămâne aceeași.


Hai și pe grupul nostru de facebook, să fim împreună prieteni cu Natura!

Informații suplimentare

Ingredient

Fără gluten, Fără zahăr, Raw (crud), Vegan