Pesto de Coriandru cu cânepă și ghimbir

25.00 lei

200 ml – borcan

Ingrediente: coriandru proaspăt, semințe de floarea soarelui, semințe de cânepă, țelină fiartă, usturoi, stafide, muștar, ghimbir, suc de lămâie, ulei de măsline,

Lipsă Stoc

Producător:Yummasala
Distribuie

Descriere

Pesto de Coriandru cu cânepă și ghimbir  Yummasala


Un spread sau dressing pentru salată proaspăt și ușor, are gust caracteristic de corinadru, dulceag, puțin sărat și aromat de ghimbir. Se păstrează în frigider, se consumă în 3-4 zile și în aceeași zi pentru maximum de beneficii și savoare.

Se poate servi în tartine pe pâine prăjită, crackers, felii de ardei sau varză chinezească. Poate fi un dressing excelent pentru salate de verdețuri și crudități, precum și un sos delicios pentru paste, conopidă, broccoli sau varză de Bruxelles la aburi.

Beneficii:
Coriandrul este utilizat încă din antichitate în bucătărie și ca remediu natural. Este bogat în uleiuri volatile, acizi grași, substanțe proteice, aminoacizi și conține cantități impresionante din vintaminele A, B, C, E, K și minerale – fier, potasiu, fosfor, magneziu, zinc și calciu. Coriandrul previne instalarea diabetului, scade colesterolul, îmbunătățește digestia, reduce inflamația provocată de artitrită, luptă împotriva infecțiilor fungice și bacteriene, tratează insomnia și îmbunătățește respirația.


Hai și pe grupul nostru de facebook, să fim împreună prieteni cu Natura!

Informații suplimentare

Ingredient

De post, Fără gluten, Fără zahăr, Raw (crud), Vegan