Descriere
Pâine cu făină de Orez și Cânepă MamaPAN
Ingrediente: făină integrală de orez, maia din orez integral, făină de cânepă, amidon de cartofi, tărâță de psyllium, 0.8 % sare. Termen de valabilitate: 5 zile.
Pâinea cu făină de orez și cânepă este o pâine „medicament” folosită în tratarea diverselor afecțiuni sau în diete foarte stricte. Este o pâine cu un gust amar datorită cânepei, dar și umedă în interior. Datorită proprietăților analgezice, cânepa poate fi administrată în afecțiuni gastrice grave, în ulcere gastrice, în afecțiuni ale căilor respiratorii – astm, emfizem sau bronșită cronică. De asemenea, substanțele din plantă sunt eficiente în caz de diaree, tumori, depresie, surmenaj, migrene, anestezii locale.
Fibre = 6,59
Facem pâine cu maia naturală, fără drojdie și fără ingrediente nefirești. O pâine autentică, coaptă pe vatră, cu miez gustos și coaja crocantă. Rețetele noastre sunt create de mame care fac pâinea cu aceeași dragoste cu care își cresc copiii.