Programul nostru de Diete personalizate

Mă numesc dr. Nuțu Flavia Giselle, sunt medic rezident gastroenterolog și medic nutriționist la Clinica de Nutriție Nutrislim Unirii și îți stau la dispoziție pentru consiliere nutrițională și/sau medicală.

Vegaway și-a propus să îți ofere toate resursele necesare pentru un stil de viață sănătos. Această rubrică a site-ului nostru oferă posibilitatea de a primi consiliere pentru diverse nevoi și probleme de sănătate, dar și planuri personalizate de alimentație.

  • Alcătuirea unui plan alimentar personalizat pentru vegetarieni care să suplinească toate nevoile organismului
  • Consiliere și alcătuirea unui plan alimentar personalizat pentru slăbire/creștere în greutate (consultații și investigații de metabolism în cadrul Clinicii de Nutriție Nutrislim Unirii)
  • Alcătuire rețete pentru a înlocui diverse alimente nesănătoase cu variante sănătoase (rețete de pizza, burgeri, cartofi “prăjiți”, dulciuri și prăjituri naturale)
  • Consiliere și alcătuirea unui plan alimentar pentru diverse patologii (intoleranță la gluten / intoleranţă la lactoză / alergii alimentare / colesterol crescut în sânge / lipsă de energie)
  • Consiliere și alcătuirea unui plan alimentar personalizat pentru diverse probleme legate de tubul digestiv (balonare / arsuri gastrice / constipație / dischinezie biliară)

Pentru mai multe informații despre programele noastre de Dietă și Lifestyle vegan completează formularul de mai jos și noi vom reveni cu informații în cel mai scurt timp.


    Urmărește-mă